Prozori

Pvc stolarija pruža odličnu toplotnu izolaciju i tako stvara značajnu uštedu na troškovima grejanja. Prozori koje proizvodimo su visoko energetski efikasni i poboljšavaju vašu toplotnu izolaciju i do 40%. Zahvaljujući kombinovanju najsavremenijih Pvc profila i niskoemisionog stakla postižemo izuzeno nizak koeficijent prolaska toplote.

Pored toplotne izolacije, sledeći bitan faktor kod stolarije jeste njena zvučna izolacija. Pvc prozori pružaju zvučnu izolaciju i do 47 dB. Ukoliko je na primer spoljna buka 70dB pvc prozor sa zvučnom izolacijom od 30 dB smanjiće nivo ulične buke na 40 dB.

Lakoća obrade i konstrukcije, lako se uklapaju u svaki ambijent. Otporan je na vatru. pvc materijal je nezapaljiv i ima sposobnost samogašenja. Ova vrsta stolarije ima mogućnost ugradnje posebno razvijenih sistema sigurnosnih okova što je čini dobrim rešenjem u cilju protivprovalnog obezbeđenja.

Lakoća održavanja je jedna od komparativnih prednosti pvc stolarije. Ovakva vrsta stolarije je vrlo postojana, otporna je na UV zračenja, na mehanička oštećenja, nema rđe i truljenja, profili ne upijaju vodu. Održavanje se svodi na povremeno brisanje mekom krpom umočenom u sapunicu za razliku od drvene stolarije koju je neophodno redovno održavati premazivanjem farbom ili sredstvima za zaštitu drveta.


Nudimo vam širok spektar različitih sistema i dizajna potpuno prilagodjenih vašim individualnim potrebama.

Pvc prozore proizvodimo u varijantama:

  • jednokrilnih
  • duplih sa T prečkom
  • dvokrilnih sa lažnom prečkom
  • i fiksnih prozora.

Pored standardnih dimenzija, na zahtev kupca, izrađujemo i Pvc prozore vanstandardnih dimenzija.

Veoma bitna stvar o kojoj treba voditi računa svakako je i ugradnja pvc sistema gde je sam proces ugradnje i montaže veoma bitan kako ne bi došlo do toplotnih gubitaka na samim spojevima između objekta i sistema. Za sve naše kupce vršimo kompletnu uslugu montaže novih prozora, i demontaže starih. Uz naš obučen tim bićete sigurni da je ugradnja izvršena stručno i kvalitetno i time maksimalno iskorišćen sav termalni potencijal pvc stolarije, i da su vaši pvc prozori i vrata uspešno montirani.